نمونه سوالات آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان همدان به همراه پاسخنامه




دانلود سوالات استخدامی:





آگهی استخدام دانشگاه علوم پزشکی همدان در سال 94

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان همدان در نظر دارد برای تأمین نیروهای مورد نیاز خود بر اساس بند ب ماده ۲۰ قانون برنامه پنجم توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی کشور از محل مجوزهای شماره ۲۰۹۱/۲۰۹/د مورخ ۱۳/۴/۹۴ معاونت توسعه مدیریت و منابع به تعداد ۷۰ نفر، افراد واجدالشرایط را از طریق امتحان­ کتبی در حیطه­ های عمومی و تخصصی پس از طی کردن مراحل گزینش به صورت پیمانی به شرح ذیل استخدام نماید. جدول 

۱- شرایط عمومی استخدام پیمانی
۱/۱- تدین به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان رسمی کشور مصرح درقانون اساسی.
۲/۱- داشتن تابعیت ایران.
۳/۱- داشتن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت دائم از خدمت (ویژه برادران).
۴/۱- عدم اعتیاد به دخانیات ومواد مخدر و روانگردان.
۵/۱- عدم سابقه محکومیت جزایی موثر .
۶/۱- نداشتن منع استخدام دردستگاه­های دولتی به­موجب آرای مراجع قانونی .
۷/۱- داوطلبان نباید مستخدم رسمی، ثابت و پیمانی سایر دستگاه­های دولتی و یا بازنشسته و بازخرید خدمت باشند. ۸/۱- التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران .
۹/۱- داشتن سلامت جسمانی وروانی وتوانایی برای انجام کاری که برای آن استخدام می­شوند بر اساس دستورالعمل مصوب از سوی هیأت امناء موسسه.
جهت دانلود نمونه سوالات آزمون استخدامی‌ دانشگاه علوم پزشکی اینجا کلیک نمایید
۲- شرایط اختصاصی استخدام پیمانی
۱/۲- داشتن حداقل ۲۰ سال سن تمام (۱۸ سال برای دارندگان دیپلم بهیاری) و حداکثر ۲۵ سال تمام برای دارندگان دیپلم بهیاری، ۳۵ سال تمام برای دارندگان مدارک تحصیلی کاردانی وکارشناسی ،۴۰ سال تمام برای دارندگان مدارک تحصیلی کارشناسی ارشد و ۴۵ سال برای دارندگان مدارک تحصیلی دکتری و بالاتر تا تاریخ انتشار آگهی.
تبصره: موارد ذیل به شرط ارائه تاییدیه های معتبر به حداکثر سن مقرر اضافه خواهد شد.
الف) داوطلبانی که در جبهه های نبرد حق علیه باطل (ازتاریخ ۳۱/۶/۱۳۵۹ لغایت ۲۹/۵/۱۳۶۷) به طور داوطلبانه خدمت نموده اند به میزان مدت حضور در جبهه وهمچنین مدت زمان بستری ویا استراحت پزشکی رزمندگان دراثر مجروحیت درجبهه های نبرد حق علیه باطل.
ب) جانبازان و آزادگان، همسرو فرزندان شهدا، همسرو فرزندان جانبازان بیست و پنج درصد (۲۵%) و بالاتر، همسر و فرزندان یک‌سال و بالای یک‌سال اسارت و رزمندگان(با حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه) از شرط حداکثر سن معاف می باشند.
ج) خواهر و برادر شهداء، همسر و فرزند جانبازان زیر بیست و پنج درصد( ۲۵%)، همسر و فرزند آزاده کمتر از یکسال اسارت تا میزان ۵ سال .
د) داوطلبانی که به صورت قرارداد تمام وقت در موسسه و سایر موسسات تابعه وزارت متبوع به خدمت اشتغال داشته اند به میزان خدمت غیررسمی آنها.
هـ) مدت خدمت سربازی.
و) داوطلبانی که طرح خدمت نیروی انسانی موظف را به استناد قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان و متعهدین خدمت قانون مذکور انجام داده اند به میزان انجام خدمت فوق.
۲/۲- مشمولین خدمت پزشکان وپیراپزشکان می بایست دارای معافیت یا گواهی پایان انجام طرح خدمت مربوطه  باشند.
تبصره۱- مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان که در حین انجام خدمت قانونی در واحدهای تابعه دانشگاه/ دانشکده می­باشند، می­توانند صرفاً در آزمون­های استخدام پیمانی همان دانشگاه/ دانشکده شرکت نمایند.
تبصره۲- در خصوص داوطلبانی که به استناد بخشنامه شماره  ۸۵۴/۱۰۰ مورخ ۱۶/۷/۹۳ نسبت به تمدید طرح آنان اقدام شده است، نیازی به ارائه گواهی پایان طرح نداشته و ارسال گواهی اشتغال به طرح اینگونه افراد کفایت می نماید. ضمناً مشمولین مذکور می­توانند با ارائه گواهی مربوطه در آزمون سایر دانشگاه/ دانشکده­های علوم پزشکی شرکت نمایند.

۳- نحوه ثبت نام ومدارک مورد نیاز
۱/۳- متقاضیان واجد شرایط ملزم هستند حداکثر تا تاریخ ۱۳/۰۷/۱۳۹۴  نسبت به ثبت نام الکترونیکی به آدرس اینترنتی azmoon.umsha.ac.ir     اقدام نمایند.
۲/۳- مدارک مورد نیاز ثبت نام مقدماتی:
الف) تکمیل برگ درخواست شغل
ب) رسید بانکی مبنی بر پرداخت مبلغ ۱۶۰۰۰۰ (صدوشصت هزار) ریال به حساب شماره ۲۱۳۸۰۶۵۶۸۴۰۰۷  (بنام دانشگاه علوم پزشکی همدان  ) نزد بانک رفاه کارگران  شعبه شریعتی با کد ۷۱۳ به­عنوان حق شرکت درامتحان عمومی و تخصصی داوطلبان قابل پرداخت می­باشد، ایثارگران پنجاه درصد(۵۰%) مبلغ مذکور را می­پردازند و فرزندان شاهد از پرداخت مبلغ مذکور معاف می باشند.
ج) یک قطعه عکس ۴×۳ که بایستی متناسب با توضیحات سایت اینترنتی دانشگاه بانضمام فیش بانکی اسکن و ارسال شود.
۳/۳- به ثبت نام ناقص ویا ارسال مدارک ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد و وجوه پرداختی به هیچ وجه مسترد نمی­شود.
۴/۳- مدارک مورد نیاز پس از قبولی درمرحله اول امتحان:
داوطلبان قبول شده درمرحله اول امتحان موظف هستند مدارک ذیل را ظرف مدت ۵ روز کاری پس از اعلام نتایج از سوی دانشگاه به همراه اصل مدارک به کارگزینی دانشگاه حضوراً ارائه و رسید دریافت نمایند. دانشگاه موظف است کلیه تصاویر مدارک را با اصل آنها مطابقت داده وبرابر با اصل نماید.
– اصل آخرین مدرک تحصیلی به همراه تصویر آن.
– اصل کارت ملی به همراه تصویر آن.
– اصل شناسنامه به همراه تصویر تمام صفحات آن .
– اصل کارت پایان خدمت نظام وظیفه عمومی یا معافیت دائم به همراه تصویر آن(ویژه برادران).
– اصل پایان طرح مشمولین خدمت پزشکان وپیراپزشکان یا معافیت ازآن یا اشتغال به طرح به همراه تصویر آن.
– اصل مدارک دال بر بومی بودن به همراه تصویر آن.
– اصل مدارک دال بر ایثارگری ،معلولین عادی حسب مورد از مراجع ذیربط به همراه تصویر آن.
– اصل سایرمدارک طبق مفاد آگهی حسب ضرورت به همراه تصویر آن.
تبصره : مدرک تحصیلی وگواهی انجام خدمات قانون پزشکان وپیراپزشکان یا معافیت از مراجع ذیربط استعلام خواهد شد وتطبیق اولیه انجام شده در بند فوق ملاک قطعی براصالت مدارک نخواهد بود.
۴- زمان ومحل توزیع کارت
کارت ورود به جلسه امتحان توانمندی­های عمومی و تخصصی درروزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ (۲۱/۷/۱۳۹۴ و ۲۲/۷/۱۳۹۴) از طریق سایت اینترنتی به آدرس azmoon.umsha.ac.ir        قابل چاپ و دریافت خواهد بود همچنین زمان ومحل برگزاری امتحان در هنگام توزیع کارت به­اطلاع داوطلبان خواهد رسید .
۵- مواد امتحان برای مقاطع کاردانی و بالاتر عبارتند از :
۱/۵- امتحان توانمندیهای عمومی شامل: ۱- زبان وادبیات فارسی ۲- زبان انگلیسی (عمومی) ۳- ریاضی وآمار مقدماتی ۴- فن­آوری اطلاعات ۵- معارف اسلامی ۶- اطلاعات سیاسی واجتماعی ومبانی قانون درمجموع به تعداد(۹۰) سوال به صورت چهارگزینه ای با اعمال ضریب ۵/۰(نیم) طراحی می گردد. ضمناً نیم نمره منفی به ازای هر چهار پاسخ غلط محاسبه خواهد شد.
تبصره: اقلیت­های دینی از پاسخگویی به سوالات معارف اسلامی معاف می­باشند وامتیاز آن درسایر موارد امتحان توزیع می­شود.
۲/۵- امتحان تخصصی شامل سوالات مرتبط با رشته شغلی مورد درخواست داوطلب به تعداد ۴۵ سوال  به صورت چهار گزینه ای با اعمال ضریب ۳ طراحی خواهد شد. ضمناً یک نمره منفی به ازای هر چهار پاسخ غلط محاسبه خواهد شد.

۶- مواد امتحان مقطع دیپلم بهیاری
۱/۶- امتحان توانمندیهای عمومی شامل: ۱- زبان وادبیات فارسی ۲- زبان انگلیسی (عمومی) ۳- ریاضی وآمار مقدماتی ۴- فن آوری اطلاعات ۵- معارف اسلامی ۶- اطلاعات سیاسی واجتماعی ومبانی قانون درمجموع به تعداد(۹۰) سوال به صورت چهارگزینه ای با اعمال ضریب ۵/۰(نیم) طراحی می گردد. ضمناً نیم نمره منفی به ازای هر چهار پاسخ غلط محاسبه خواهد شد.
تبصره: اقلیت های دینی از پاسخگویی به سوالات معارف اسلامی معاف می باشند وامتیاز آن درسایر موارد امتحان توزیع  می شود.
۲/۶- امتحان تخصصی شامل سوالات مرتبط با رشته بهیاری به تعداد ۴۵ سوال و به صورت چهار گزینه ای با اعمال ضریب ۳ طراحی خواهد شد. ضمناً یک نمره منفی به ازای هر چهار پاسخ غلط محاسبه خواهد شد.
۷- تذکرات
۱/۷- ایثارگران شامل جانبازان، آزادگان و رزمندگانی که حداقل ۶ ماه  سابقه  حضور داوطلبانه در جبهه های جنگ تحمیلی دارند و نیز خانواده های معظم شهداء، جانبازان، مفقودین، آزادگان یک سال و بالای یک سال اسارت و رزمندگان با سابقه حداقل ۶ ماه  سابقه  حضور داوطلبانه در جبهه های جنگ تحمیلی، درصورت دارا بودن شرایط مندرج درآگهی با رعایت قوانین ومقررات مربوط از اولویت قانونی برخوردار خواهند بود.
۲/۷- از کل مجوز تخصیص یافته به دانشگاه سی (۳۰) درصد آن برابر قوانین ومقررات برای پذیرش ایثارگران اختصاص می یابد. از ۳۰درصد فوق­الذکر، بیست وپنج (۲۵) درصد آن به جانبازان وآزادگان فاقد شغل و فرزندان و همسران شهداء و فرزندان و همسران جانبازان بیست وپنج (۲۵) درصد و بالاتر و فرزندان و همسران آزادگان یک­سال و بالای یکسال اسارت و خواهر و برادر شهید معرفی شده از سوی بنیاد شهید و امورایثارگران استان و پنج(۵) درصد سهمیه باقیمانده را نیز به رزمندگان با سابقه حداقل ۶ ماه حضور داوطلبانه در جبهه ها و همسر و فرزندان آنان و فرزندان جانبازان زیر بیست وپنج (۲۵) درصد وآزادگان زیر یک (۱) سال اسارت اختصاص می یابد.
تبصره: فرزندان (شهید، جانباز بیست و پنج درصد(۲۵%) و بالاتر، آزاده، اسیر و مفقودالاثر) بازنشسته مراکز تابعه دانشگاه/دانشکده نیز مشمول بند فوق هستند.
۳/۷- انتخاب ایثارگران در حد سهمیه ۵ درصد به ترتیب نمره فضلی از بین ایثارگران واجد شرایط که در زمان مقرر ثبت نام نموده اند، انجام خواهد شد.
۴/۷-  پذیرش مازاد بر ۳۰ درصد سهمیه ایثارگران از طریق رقابت با سایر داوطلبان واجد شرایط صورت خواهد گرفت.
۵/۷- جانبازان و خانواده محترم شهدا در صورت داشتن کارت شناسایی از بنیاد شهید و امور ایثارگران با ارائه تصویر آن، نیازی به اخذ و ارائه گواهی از بنیاد مذکور ندارند.
۶/۷- معلولین عادی به شرط دارا بودن شرایط مندرج درآگهی به ترتیب نمره فضلی ازسه (۳) درصد سهمیه قانونی مربوطه برخوردار خواهند بود.
۷/۷- تمامی باقیمانده سهمیه مجوز به داوطلبان بومی درصورت برخورداری از شرایط مندرج در آگهی به ترتیب نمره فضلی اختصاص می­یابد.
۸/۷- داوطلب بومی به ا فرادی اطلاق می گردد که واجد یکی از شرایط ذیل باشد:
الف) شهرستان یا استان محل تولد داوطلب یا همسر وی با شهرستان یا استان محل مورد تقاضا برای استخدام یکی باشد.
ب) همسر و فرزندان کارمندان رسمی و پیمانی دولت و یا نیروهای مسلح(اعم از شاغل و یا بازنشسته) که شهرستان یا استان محل خدمت فعلی یا بازنشستگی آنان با شهرستان یا استان محل مورد تقاضا برای استخدام آنان یکی باشد.
ج) داوطلب حداقل چهار(۴) سال از سنوات تحصیلی(ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان و یا دانشگاه) را به صورت متوالی یا متناوب در شهرستان ویا استان محل مورد تقاضا برای استخدام طی کرده باشد.
د) داوطلب یا پدر، مادر ویا همسر وی، حداقل چهار(۴) سال سابقه پرداخت حق بیمه در شهرستان و یا استان محل مورد تقاضا برای استخدام را داشته باشند.(پرداخت حق بیمه به مدت تعیین شده صرفاً توسط یکی از موارد مذکور قابل احتساب است).
تبصره۱: مبنای استان و شهرستان برای تعیین بومی بودن، تقسیمات کشوری در زمان ثبت نام می باشد.
تبصره۲: درصورتی که ظرفیت مورد نیاز هریک از رشته های شغلی مندرج در آگهی از بین متقاضیان بومی شهرستان تکمیل نگردد، پذیرش بقیه افراد تا تکمیل ظرفیت و همچنین انتخاب افراد ذخیره از بین داوطلبان با اولویت بومی استان و سپس متقاضیان غیر بومی همان رشته شغلی به ترتیب نمره فضلی صورت می پذیرد .
۹/۷- داوطلبان منحصراً مجاز به انتخاب یک شغل و یک محل جغرافیایی خواهند بود.
۱۰/۷- مدارک تحصیلی بالاتر یا پائین­تر از مقاطع تحصیلی اعلام شده درشرایط احراز مشاغل در آگهی استخدامی و همچنین  مدارک معادل، برای شرکت در امتحان و استخدام معتبر نمی­باشد.
۱۱/۷- مسئولیت ناشی از عدم رعایت دقیق ضوابط وشرایط اعلام شده درمتن آگهی برعهده داوطلب خواهد بود ودر هر مرحله از مراحل ثبت نام، امتحان و جذب محرز شود که داوطلب اطلاعات خلاف داده یا فاقد شرایط مندرج در آگهی است داوطلب از انجام مراحل بعدی محروم خواهد شد، حتی در صورت صدور حکم استخدام، حکم مزبور لغو وبلااثر می­گردد.
۱۲/۷-انتخاب داوطلبان به ترتیب بالاترین نمره کل ماخوذه در آزمون در هر رشته شغلی با رعایت ظرفیت پیش بینی شده می­­باشد. در مواردی که نمره کل دو داوطلب در یک رشته شغلی یکسان و مازاد بر تعداد ظرفیت اعلام شده در آگهی استخدامی باشد، ابتدا نمره آزمون توانمندی­های تخصصی ملاک انتخاب خواهد بود؛ و در صورت برابر بودن نمره آزمون توانمندی­های تخصصی، انتخاب اصلح از سوی هسته گزینش، ملاک عمل قرار خواهد گرفت.
۱۳/۷- داوطلبان موظفند پس از اعلام اسامی مرحله اول پذیرفته شدگان طبق برنامه تنظیمی درمهلت مقرر به هسته گزینش دانشگاه برای تکمیل پرونده گزینشی مراجعه نمایند. درصورت عدم مراجعه، قبولی فرد کان لم یکن تلقی شده واز افراد ذخیره به­جای وی به گزینش معرفی خواهد شد.
۱۴/۷- پذیرفته‌شدگان اصلی پس از اعلام نهایی حداکثر یکماه فرصت خواهند داشت جهت تکمیل مدارک و طی مراحل استخدام به واحد استخدام مؤسسه مراجعه نمایند.
۱۵/۷- از پذیرفته شدگان نهایی، تعهد محضری جهت اشتغال به مدت ۵ سال در محل مورد تقاضا خدمت اخذ می­گردد. در صورت عدم اجرای تعهد و یا انصراف از خدمت حکم استخدامی آنان لغو و از وجود افراد ذخیره استفاده می شود.
۱۶/۷- هرگونه اطلاع رسانی درخصوص امتحان از طریق سایت اینترنتی به صورت همزمان خواهد بود وداوطلبان اطلاعات مورد نیاز خود را بدین طریق دریافت خواهند کرد.
۱۷/۷- باتوجه به این که ملاک ثبت نام ازمتقاضیان تکمیل برگ درخواست شغل می باشد لازم است درتکمیل آن نهایت دقت را به عمل آورده وهیچگونه اصلاحاتی پس از ثبت نام قابل پذیرش نخواهد بود.

رشته های شغلی مورد نیاز:


عنوان شغل محل جغرافیایی خدمت تعداد مورد نیاز جنسیت شرایط احراز از نظر مدرک و رشته تحصیلی توضیحات
زن مرد
کارشناس توانبخشی فیزیکی همدان ۱ * * دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی در رشته فیزیوتراپی.
کارشناس تغذیه ۲ * * دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی در رشته تغذیه و علوم تغذیه .
کارشناس پرتوشناسی ۴ * * دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی در رشته تکنولوژی پرتوشناسی (رادیولوژی).
کاردان پرتوشناسی ۱ * * دارا بودن مدرک تحصیلی کاردانی در یکی از رشته های تکنولوژی پرتوشناسی(رادیولوژی).
کارشناس پزشکی هسته ای ۲ * * دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی در رشته تکنولوژی پزشکی هسته ای.
کارشناس مدارک پزشکی ۶ * * دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی در یکی از  رشته های مدارک پزشکی یا فناوری اطلاعات سلامت حداقل یکنفر کارشناس فناوری اطلاعات سلامت
کارشناس اتاق عمل ۵ * دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی در رشته اتاق عمل.
کارشناس هوشبری ۲ * دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی در رشته بیهوشی.
بهیار ۱۱ ۳ ۸ دارا بودن مدرک تحصیلی دیپلم بهیاری.
پرستار ۳۴ * * دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی در رشته پرستاری.
کارشناس فوریتهای پزشکی ۱ * دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی در رشته های پرستاری-فوریتهای پزشکی-اتاق عمل یا دارا بودن مدرک تحصیلی در رشته کارشناسی مدیریت عملیات امداد و نجات مشروط به داشتن مدرک تحصیلی کاردانی پرستاری -اتاق عمل ،فوریتهای پزشکی -بیهوشی و همچنین دارا بودن گواهینامه معتبر رانندگی.
کاردان فوریتهای پزشکی ۱ * دارا بودن مدرک تحصیلی کاردانی در رشته های پرستاری-فوریتهای پزشکی-اتاق عمل-بیهوشی و همچنین دارا بودن گواهینامه معتبر رانندگی .







تصاویر





آشنایی با دانشگاه علوم پزشکی همدان


با توجه به نقشی که دانشگاه می تواند در پیشرفت علمی دانشجویان و شکل گیری مسیر زندگی جوانان داشته باشد، باید قبل از انتخاب رشته و دانشگاه، در مورد هریک از آنها شناخت دقیقی بدست آورد. آشنایی با رشته های تحصیلی موجود در دانشگاه ها در مقاطع مختلف نیز جز مواردی است که دانشجویان را برای انتخاب بهتر کمک می کند.

در این گزارش سعی شده است که ضمن  معرفی دانشگاه علوم پزشکی همدان به عنوان یکی از دانشگاه های سراسری زیر مجموعه وزارت بهداشت، دانشکده های موجود در این دانشگاه و رشته های تحصیلی هریک از آنها معرفی شود.



اولین گام‌های ایجاد دانشگاه علوم پزشکی در اسفند ۱۳۵۱ بر اساس معاهده مشترک دولت‌های ایران فرانسه برداشته شد که با نام دانشگاه بوعلی سینا در زیر مجموعه‌ای به نام مجتمع آموزشی علوم تندرستی در سال ۱۳۵۴ در مجموعه دانشگاه بوعلی سینا با رشته‌های پزشکی، پرستاری و بهداشت شروع بکار کرده و با این امکانات هسته اولیه گروه پزشکی را پایه گذاری شد و پس از جداشدن دانشکده‌های پزشکی ایران از وزارت علوم تحقیقات و فن آوری به صورت مستقل و با تحت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سال ۱۳۶۵ قرار گرفته‌است.




جلسه هیجدهم شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی در تاریخ ۲۵/۲/۱۳۶۷ مقرر گردید دانشگاه‌های علوم پزشکی هر استان به نام همان استان نامگذاری شوند و نهایتاً اینکه در اجرای مصوبه شماره ۷۴۴۷/ د/ ش مورخ ۱۴/۱۲/۷۲ شورای عالی اداری کشور مبنی بر ادغام سازمان منطقه بهداشت و درمان در دانشگاه‌های علوم پزشکی و تشکیل دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی سازمان منطقه‌ای بهداشت و درمان استان همدان و دانشگاه علوم پزشکی همدان در یکدیگر ادغام گردیدند و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان همدان تشکیل گردید.



دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان همدان متولی اصلی تامین و ارتقاء و اعاده سلامتی در سطح استان می‌باشد . رسالت عمده این دانشگاه بطور کلی در راستای تربیت نیروی انسانی متخصص بهداشتی درمانی و تاسیس و تجهیز مراکز بهداشتی درمانی در سطوح مختلف شامل خانه بهداشت، مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستائی، پایگاه بهداشتی، بیمارستان، کلینیک و مراکز تحقیقاتی می‌باشد. این دانشگاه به منظور تحقق اهداف بهداشتی درمانی و آموزشی فعالیتهای خود را در قالب ۶ معاونت آموزشی، پژوهشی، بهداشتی، درمان و دارو، دانشجوئی و فرهنگی و پشتیبانی انجام می‌دهد.همچنین این دانشگاه دارای ۷ دانشکده که شامل دانشکده‌های، پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، توانبخشی، پرستاری و مامائی، بهداشت و پیراپزشکی با فضای آموزشی به مساحت ۴۴۲۴۱ متر مربع بوده و ۲۹۶ نفر عضو هیئت علمی می‌باشد.

توانمندیها
دانشگاه علوم پزشکی همدان با وجود 9 مرکز تحقیقاتی فعال، یک پژوهشکده و یک مرکز رشد سهم بسزایی در انجام تحقیقات کاربردی ، بنیادی و تولید علم کشور را دارد.همچنین وجود گروههای توانمند در رشته های مختلف علوم بالینی ، علوم پایه و علوم بهداشتی در دانشگاه ، توان ارائه خدمات درمانی ، آموزشی و پژوهشی به  جامعه را به نحو مطلوبی ارتقا بخشیده است.دانشگاه علوم پزشکی همدان علاوه بر خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی به هموطنان از قبیل پیوند کلیه ، جراحی قلب باز و... با وجود دفتر ارتباط با صنعت و جامعه توانسته است به بسیاری از صنایع کشور نیز ارائه خدمات نماید.

موفقیت های پژوهشی
- اخذ موافقت قطعی دو مرکز تحقیقات علوم رفتاری و سوء مصرف مواد و مرکز تحقیقات علوم بهداشتی

- اخذ موافقت اصولی جهت چهار مرکز تحقیقاتی فیزیولوژی و علوم اعصاب ، بروسلوز، لرولوژی ونفرولوژی  ومرکز تحقیقات مراقبت از بیماران مزمن در منزل

- پذیرش دانشجوی دکترای تخصصی پژوهشی در دو مرکز تحقیقات پزشکی مولکولی و علوم بهداشتی

- کسب رتبه سوم علوم دندانپزشکی در پانزدهمین جشنواره رازی

- کسب موفقیت در خصوص نشریات از مجله دستیابی به رتبه علمی - پژوهشی و ایندکس شده در Scopus





همچنین 8 شبکه بهداشت و درمان در شهرستان‌های ( اسدباد، بهار، کبودرآهنگ، فامنین، رزن، تویسرکان، ملایر، نهاوند) و مرکز بهداشت در شهرستان همدان در حال خدمت رسانی به مردم استان می باشند.

شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسدآباد، این شبکه شامل بیمارستان‌های قائم(عج) و امیرالمومنین(ع)، مرکز بهداشت، فوریت‌های پزشکی می باشد که سطح دوم ارائه خدمات در شبکه‌های بهداشت درمان شامل مرکز بهداشت و بیمارستان شهرستان است. مدیریت شبکه با ایجاد هماهنگی بین بیمارستان و مرکز بهداشت مسئولیت کنترل و هدایت شبکه بهداشت و درمان را بر عهده دارد.

بیمارستان‌های شهرستان دارای چهار بخش بستری داخلی، جراحی، کودکان، زایمان و دو بخش تشخیصی(آزمایشگاه و رادیولوژی ) است.

شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهار: این شبکه با 424 نفر نیروی انسانی شامل پزشک متخصص 13 نفر، پزشک عمومی و دندانپزشک 39 نفر، کارشناس ارشد 9 نفر، کارشناس 119، کاردان 72 نفر، دیپلم و پائین‌تر 173نفر همچنین یک بیمارستان، 2 مرکز فوریت‌های پزشکی، 13 مرکز بهداشتی درمانی شهری و روستائی، 2پایگاه بهداشتی روستائی، 48 خانه بهداشت، 18 داروخانه و 18 مرکز دارای پزشک خانواده در راستای ارتقاء سطح سلامت و خدمات درمانی فعالیت می‌کند.

شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر، این شبکه با 1282 نفر پرسنل شامل واحدهای ستاد شبکه، مرکز بهداشت شهرستان، بیمارستان‌های مهر، امام حسین(ع) و مرکز فوریت‌های پزشکی فعالیت می‌کند.

ستاد شبکه و مرکز بهداشت شهرستان با 616 نفر پرسنل، 1925 متر مربع زیر بنا، 27 مرکز بهداشتی درمانی، 103 خانه بهداشت، 7 پایگاه بهداشتی 25 مرکز بهداشتی درمانی فعال در طرح پزشک خانواده.

بیمارستان امام حسین(ع) با350 نفر پرسنل، 14700 متر مربع زیر بنا، 125 تخت فعال، شامل بخش‌های سی سی یو، آی سی یو، جراحی، ارتوپدی، گوش و حلق و بینی، قلب، نورولوژی، روانپزشکی، داخلی، مردان، دیالیز.

بیمارستان مهر206 نفر پرسنل در 6000 متر مربع زیر بنا، 92 تخت فعال شامل خدمات چشم و ارتوسکوپی، اطفال، نوزادان، تالاسمی،ICU، زنان و زایمان.

شبکه بهداشت و درمان شهرستان کبودراهنگ، این شبکه با 655 نفر پرسنل، بیمارستان 64 تختخوابی امام رضا(ع)، 15 نفر پزشک متخصص، 17مرکز بهداشتی درمانی، 91 خانه بهداشت فعال، یک مرکز آموزشگاه بهورزی، فعالیت می کند.

شبکه بهداشت و درمان شهرستان رزن، این شبکه با 625 نفر پرسنل  71 خانه بهداشت، 15 مرکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی و یک بیمارستان با ظرفیت 96 تخت  انجام می‌گیرد .

 بیمارستان ولیعصر شامل اورژانس، اتاق عمل و بخش‌های مختلفی از جمله داخلی، جراحی، آی سی یو، سی سی یو، زنان و زایمان، اطفال داخلی، جراحی، اطفال زنان، چشم، گوش و حلق و بینی، ارتوپدی، قلب روانپزشکی، رادیولوژی، پاتولوژی،  بیهوشی و دیالیز  می‌باشد.

مرکز فوریت‌های پزشکینیز با 49 نفر پرسنل، 3 پایگاه شهری، 4 پایگاه جاده‌ای، 9 دستگاه آمبولانس فعالیت می‌کند.

شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند
این شبکه با 797 نفر نیروی انسانی، شامل بیمارستان‌های آیت اله علیمرادیان و شهید حیدری، مرکز بهداشت شهرستان، 17 مرکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی، 77 خانه بهداشت فعال، 1 مرکز آموزش بهورزی، یک مرکز گذری کاهش آسیب های اجتماعیDIC)) و مرکز درمان نگهدارنده با متادون MMT))، دانشکده پرستاری، فوریت‌های پزشکی با 3 پایگاه امداد جاده‌ای و هنرستان بهیاری فعالیت می کند.

شبکه بهداشت و درمان شهرستان تویسرکان: این شبکه با 685 نفر پرسنل  57 خانه بهداشت، 16 مرکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی، سه پایگاه بهداشتی، مرکز فوریتهای پزشکی، هنرستان بهیاری پسرانه و یک بیمارستان با ظرفیت 110 تخت  فعالیت می کند.

 بیمارستان ولیعصر با 16500 متر مربع زیر بنا شامل: اورژانس، اتاق عمل و بخش‌های مختلفی از جمله داخلی، جراحی، سی سی یو، زنان و زایمان، اطفال، داخلی، جراحی، دیالیز  می‌باشد. همچنین بیمارستان 96 تخت خوابی در شهرک قائم در حال احداث می باشد.

مرکز فوریت‌های پزشکی نیز با 49 نفر پرسنل، 3 پایگاه شهری، 4 پایگاه جاده‌ای، 9 دستگاه آمبولانس فعالیت می‌کند.

شبکه بهداشت و درمان شهرستان فامنین- این شبکه با 230پرسنل، یک بیمارستان،  5 مرکز بهداشتی و درمانی شهری و روستایی، 29 خانه بهداشت، دو  پایگاه بهداشتی،  مرکز فوریت‌های پزشکی (115) با  دو پایگاه امداد جاده‌ای فعالیت می‌کند.

بیمارستان 32 تختخوابی امام حسن(ع) در سال 85 راه‌اندازی شد و در حال حاضر با 5 پزشک عمومی و  5  پزشک متخصص، شامل متخصصان اطفال، داخلی، پاتولوژی، زنان و زایمان  و قلب خدمات می دهد.

آدرس دانشگاه: همدان - چهارراه خواجه رشید - ابتدای بلوار آیت اله کاشانی - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی،  شماره تلفن : ۰۸۱۱-۲۵۲۶۲۰۰



آشنایی با رشته پزشکی


هدف

هدف تربیت پزشک عمومی با خصوصیات زیر است:

1) کمک به تامین بهداشت و درمان دردهای مردم را وسیله‌ای برای رضای خدا و تقرب به او بداند. 

2) با فرهنگ اسلامی و نظام جمهوری اسلامی آشنا باشد و خود را ملزم به رعایت قوانین و مقررات حاکم به جامعه پزشکی بداند. 

3) از شناخت مسائل عمده بهداشت و درمان و نظام ارائه خدمات بهداشتی و درمانی کشور به قدر کافی برخوردار و از مسؤولیت‌ها و وظایف خود در این نظام آگاه باشد. 

4) قابلیت علمی و عملی کافی در تشخیص بیماری‌ها و ارجاع بیماران به سطوح بالاتر بهداشتی و درمانی کشور و شرکت در برنامه‌های پیشگیری و بهداشت عمومی را دارا باشد. 

5) قادر به استفاده از آخرین منابع علمی و بهره‌گیری از اطلاعات جدید کار خود باشد. 


دوره آموزش دکترای حرفه‌ای پزشکی شامل مراحل زیر است: 

تواناییهای فارغ‌التحصیلان

فارغ‌التحصیلان این رشته می‌توانند بعد از پایان تحصیلات، مسوولیت های متفاوتی را عهده‌دار شوند، از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره نمود: 

1) تشخیص  درمان و پیگیری بیماران در مطب های شخصی، درمانگاه ها و بیمارستان ها. 

2) مدیریت و سرپرستی مراکز ارائه خدمات بهداشتی و درمانی. 

3) مشارکت در امر تحصیلی و پژوهشی در ارتباط با بیماری های مختلف. 

توانایی‌های مورد نیاز و قابل توصیه 

سلامت تن و روان برابر ضوابط مربوط به تشخیص کمیسیون پزشکی متعهد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای داوطلبان رشته پزشکی امری ضروری است.

علاوه بر آن داوطلبان ورود به رشته پزشکی باید از دانش و علاقه بالایی در زمینه درس های زیست‌شناسی و علوم پایه نیز برخوردار بوده، دقت کافی و حوصله زیاد در زمینه فراگیری جزئیات مربوط به بیماری‌های مختلف را داشته باشند.

تواناییهای فارغ‌التحصیلان دوره دکترای تخصصی پزشکی و فرصتهای شغلی آنان

این فارغ‌التحصیلان می‌توانند در بیمارستان های آموزشی یا غیرآموزشی کشور استخدام و در کار درمان بیماران و آموزش دانشجویان رشته پزشکی و پیراپزشکی مشغول شوند. همچنین می‌توانند به درمان بیماران در درمانگاه های تخصصی یا مطب های خصوصی مبادرت ورزند. 

ریاست بیمارستان های دولتی یا خصوصی معمولا به عهده پزشکان متخصص است. همچنین ریاست و معاونت دانشکده و دانشگاه های علوم پزشکی کشور نیز به عهده پزشکان متخصص می‌باشد. 

علوم پایه:  طول این دوره 2 سال است که در پایان این دوره دانشجو در آزمونی شامل کلیه دروس این دوره شرکت می‌کند و در صورت موفقیت به دوره بعدی راه می‌یابد. 

هر دانشجو حداکثر دو بار می‌تواند در این آزمون شرکت کند. مرحله علوم پایه درواقع عامل ارتباطی‌ای بین درس های دبیرستان و پایه با درس های تخصصی پزشکی است، بدین ترتیب که شامل آن قسمت از درس های پایه است که به بدن انسان مربوط می‌شود؛ برای مثال، بیوشیمی قسمتی از علم شیمی است که در مورد شیمی بدن موجود زنده (در این‌جا انسان)‌ صحبت می‌کند و همین‌طور سایر درس های این مرحله که در بخش درس ها شرح داده می‌شوند. 

مرحله شناخت نشانه و علایم بیماری و چگونگی پیدایش علایم بیماری، در ارتباط با عامل بیماری‌زا و چگونگی پیدا کردن آن در معاینه‌ها و آموزش نظری دستگاه های تشخیص ، بدون توجه به درمان است. در این دوره ، دانشجو مفهوم بیماری و علایم آن و نحوه تشخیص آن را به صورت نظری مطالعه نموده،‌ چگونگی آن را با توجه به درس های علوم پایه فرا می‌گیرد.

فیزیولوژی: در این درس چگونگی عملکرد اندام ها و بافت ها مورد مطالعه قرار می‌گیرد؛ به این ترتیب که دانشجو بعد از آشنایی با آناتومی و بافت‌شناسی اندام ها با شیوه عمل آنها در شرایط مختلف و در وضعیت های ویژه آشنا می‌شود. 

ایمونولوژی: این درس به بررسی سازمان دفاعی بدن ، سلول های دفاعی و واکنش های موثر در این شبکه می‌پردازد.

انگل‌شناسی: این درس به انگل های موثر در ایجاد بیماری های انسانی اعم از حشرات ، کرم ها ، قارچ ها و غیره می‌پردازد. در این درس‌، این انگل ها به طور دقیق شناسایی شده، در درس عملی نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت و به این وسیله چشم دانشجو با انواع انگل ها آشنا می‌گردد.

پاتولوژی عمومی: در این درس انواع آسیب های بافتی و تغییرهای بافت های بدن درهنگام بروز یک ناهنجاری، تحریک و یا آزار مورد بررسی قرار می‌گیرد.

در این مرحله دانشجو پس از این که با آموختن درس های فیزیولوژی به چگونگی عملکرد طبیعی سازمان بدن پی‌ برد و در درس پاتولوژی وضعیت واکنش های بدن در بیماری و تغییرهای بافت ها را در هنگام ورود عوامل مضر به خوبی فراگرفت، به مرحله‌ای می‌رسد که اکنون باید بتواند با تلفیق این دو ، واکنش های بدن را در هنگام یک بیماری از زمان شروع تا انتهای آن دنبال کرده، سلسله توالی نشانه‌های آشکار و ماهیت یکایک آنها را شناسایی کند.

در این قسمت دانشجو در مقطع هایی که با عنوان کورس (دوره)‌از آن یاد می‌شود، یک سرفصل از بیماری های داخلی مثل بیماری های خون را به طور مشروح مطالعه می‌کند و در هر قسمت، عوامل شروع کننده، شیوه عمل، واکنش بدن ، سیر بیماری و نشانه‌های اختصاصی مربوط را بررسی می‌نماید.

این مطالعه صرفا شامل نشانه‌شناسی بیماری هاست و شامل مباحث درمان و تشخیص در بالین بیمار و معاینه‌های فیزیکی نمی‌شود. در این دوره دانشجو، فارماکولوژی را به صورت مروری کلی بر دسته‌های دارویی و چگونگی اثر داروها، می‌گذراند. این آشنایی با فارماکولوژی به صورت کلی بوده، دسته‌های اختصاصی داروها و راه های تجویز آنها در هر بیماری ، در فارماکولوژی اختصاصی به طور مشروح مورد مطالعه قرار خواهد گرفت.

کارآموزی: طول این دوره 20 ماه است و هدف شناخت آثار و علائم بیماری ها از دیدگاه بالینی و آزمایشگاهی به دست آوردن توانایی‌های لازم در به کاربردن اندیشه ، استدلال و نتیجه‌گیری سریع، به منظور برخورد منطقی و صحیح با بیمار و طراحی عملیات پیشگیری درمانی است. 

دانشجو در این مرحله ، به بیمارستان و بالین بیماران می‌رود و در کنار درس های نظری، روش های تشخیص و درمانی را در بالین بیمار می‌آموزد. در این قسمت، استادان در مورد هر بیمار، توضیحات لازم را به دانشجویان ارائه می‌دهند و دانشجو نیز زیرنظر استاد، فرآیندهای معاینه بالینی و فنون تشخیص را به کار می‌برد و شیوه درمان و تجویز دارو را نیز در هر مورد می‌آموزد. در این مرحله درس های نظری نیز ارائه می‌شود که مکمل کار بالینی در بخش خواهد بود.

دوره کارآموزی (استاژری) شامل دو مجموعه درس های نظری و کار عملی است. اساس تدریس درس های نظری مانند سایر درس های علوم پایه و فیزیوپاتولوژی است ولی در برنامه عملی، دانشجو در بالین بیمار با مجموعه‌ای از دانسته‌های نظری خود با نشانه‌های بیمای به صورت مستقیم مواجه می‌شود و با صحبت با بیمار و به دست آوردن تاریخچه بیماری، نوع آن را تشخیص داده، اقدام های درمانی لازم را فراخواهد گرفت.

برنامه کار در دوره کارآموزی به طور خلاصه شامل کنفرانس های صبحگاهی در مورد بیماران بستری در بخش، صحبت در بالین توسط استاد مربوط و یادگیری معاینه‌ها و گرفتن شرح حال، انجام کارهای تشخیصی و تا حدودی نسخه‌نویسی است. عموما درس ای نظری بعد از ظهرها تدریس می‌شود و صبح ها به کار در بیمارستان و برنامه‌های آن اختصاص دارد. 

زمان گذراندن کارآموزی بالینی به طور مطلوب 20 ماه و حداکثر 27 ماه است که طی آن ، دوره‌های داخلی ، جراحی ،‌ کودکان ، زنان و زایمان ، چشم ، گوش و حلق و بینی ، روان‌پزشکی ، رادیولوژی و پوست و واحدهای باقی مانده درس های عمومی گذرانده می‌شود. محل گذراندن کارآموزی ها بیمارستان های آموزشی است. 

کارورزی: طول دوره 18 ماه است و هدف پرورش مهارت ها، تقویت قدرت تصمیم‌گیری ، افزایش اتکاء به نفس و تکمیل پرورش اندیشه از طریق رویارویی مستقیم کارورز با مسائل بهداشتی ، درمانی و تقبل مسوولیت مستقیم امور بهداشتی، درمانی به عهده همه است. 

دانشجویان قبل از شروع مرحله کارورزی ، در کنکور کارورزی که شامل کلیاتی از دروس پایه و اصلی و عمومی فیزیولوژی علوم بالینی است و به طور سراسری برگزار می‌شود شرکت می‌کنند چون گذراندن موفقیت‌آمیز این آزمون برای راه‌یابی به دوره کارورزی ضروری است. فارغ‌التحصیلان ملزم به خدمت در مناطق محروم کشور هستند. دانشجو پس از فراگیری راه های تشخیص و درمان به صورت مستقل و با نظارت کلی روزانه استادان ، اقدام به بیماریابی، تشخیص و درمان نموده، مواد آموخته شده در مرحله کارآموزی (استاژری) را در عمل به کار می‌برد و تجربه می‌اندوزد.

در کل دوره پزشکی عمومی، دو امتحان اصلی (حیاتی) وجود دارد که شامل امتحان جامع علوم پایه و دیگری امتحان جامع پرانترنی می‌باشد. قبولی در این دو امتحان، لازمه ورود به مرحله بعدی است.

دوره انترنی یا کارورزی در واقع نقطه عطف آموزش بالینی دانشجویان رشته پزشکی است. کارورز پس از آموختن علوم پزشکی و گذراندن یک دوره کارآموزی بالینی در تمام بخشهای بیمارستانی، اینک بدان حد از اطلاعات پزشکی و قضاوت بالینی رسیده است که به طور مستقل در مواجهه با بیماران قرار بگیرد و با به کار بستن عملی تمام آموخته‌ها ، به طور مستقیم با بیماران در تماس باشد و با انجام معاینه‌های بالینی و دستور آزمایش های پاراکلینیک، به تشخیص رسیده، به درمان بیمار بپردازد. این فعالیت ها همگی زیر نظر استادان و دستیاران مربوط صورت می‌گیرد.

وضعیت ادامه تحصیل در مقاطع بالاترادامه تحصیل دانشجویان رشته پزشکی بعد از اتمام دوره پزشکی عمومی در دو مرحله امکان‌پذیر است:

الف) ادامه تحصیل در رشته‌های تخصصی بالینی که داوطلب بعد از قبولی در امتحان پذیرش دستیاری سراسری کشور می‌تواند در رشته‌های تخصصی که در حال حاضر در داخل کشور ارائه می‌شوند ادامه تحصیل دهد. 

رشته‌های تخصصی بالینی در حال حاضر شامل 23 رشته می‌باشد که عبارتند از : جراحی عمومی ،‌ جراحی مغز و اعصاب، جراحی استخوان و مفاصل (ارتوپدی) ، جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی (ارولوژی) ، بیماری های اعصاب، بیماری های داخلی ، بیماری های عفونی و گرمسیری ، بیماری های قلب و عروق ، بیماری های کودکان، بی‌هوشی ، پزشکی اجتماعی، پزشکی هسته‌ای ، آسیب‌شناسی (پاتولوژی) ، پوست ، پزشکی فیزیکی و توان‌بخشی، چشم‌پزشکی ، پرتودرمانی (رادیوتراپی) ، پرتوشناسی تشخیصی (رادیولوژی) ، زنان و زایمان ، روان‌پزشکی، گوش و حلق و بینی ، پزشکی قانونی و طب کار می‌باشد.

ب) ادامه تحصیل در رشته‌های علوم پایه، فارغ‌التحصیلان رشته پزشکی می‌توانند درتخصص های علوم پایه پزشکی نظیر فیزیولوژی، ایمونولوژی، ژنتیک، ویروس‌شناسی پزشکی، میکروب‌شناسی پزشکی ، انگل‌شناسی پزشکی، بیوشیمی ، آمار حیاتی و تغذیه نیز شرکت نمایند.

آینده شغلی و بازار کار

عمده‌ترین موقعیت های شغلی که بیشتر پزشکان می‌توانند جذب آنها شوند، عبارتنداز:

الف) مطب های شخصی که بر حسب تمایل پزشک و نیاز منطقه در شهرها و روستاها دایر می‌گردد و پزشکان ویزیت مراجعان را در مطب ها انجام می‌دهند. 

ب) بیمارستان ها و درمانگاه های خصوصی و دولتی که در آنها پزشکان به تشخیص و درمان بیماری های مراجعان خود می‌پردازند. 

ج) مراکز بهداشتی درمانی شهری یا روستایی که اغلب مدیریت و سرپرستی این مراکز به عهده پزشکان عمومی می‌باشد و همچنین این مراکز از پزشکان عمومی برای تشخیص، درمان و پیگیری بیماری ها نیز استفاده می‌نمایند.





کلمات کلیدی:


iranestekhdam.ir/استخدام-دانشگاه-علوم-پزشکی-همدان/ Translate this page 10 hours ago - اخبار استخدام دانشگاه علوم پزشکی همدان جهت دانلود نمونه سوالات آزمون استخدامی‌ دانشگاه علوم پزشکی اینجا کلیک نمایید آزمون برگزار شد:کاربران و ... استخدام دانشگاه علوم پزشکی همدان در سال 94 | «ای استخدام» www.e-estekhdam.com/استخدام-دانشگاه-علوم-پزشکی... Translate this page 1 day ago - استخدام دانشگاه علوم پزشکی همدان سال ۹۴ (استخدام پیمانی) ... نمونه سوالات استخدامی وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی اینجا کلیک نمایید. استخدام های دانشگاه علوم پزشکی سال 94 (اعلام نتایج) | «ای ... www.e-estekhdam.com/استخدام-دانشگاه-علوم-پزشکی/ Translate this page 1 day ago - برای مشاهده تجربیات کاربران در زمینه سوالات آزمون، نتایج آزمون، سوالات جلسه ... استخدام دانشگاه علوم پزشکی همدان (مهلت ثبت نام تا ۹۴/۰۷/۱۳) ... استخدامی علوم پزشکی ارومیه در 94 - ads tehranblogs.ir/.../استخدامی+علوم+پزشکی+ارومیه+در+... Translate this page علوم پزشکی گیلان دانلود رایگان نمونه سوالات استخدامی بهورزی علوم پزشکی ... علوم پزشکی یاسوج نمونه سوالات بهورزی دانشگاه علوم پزشکی همدان نمونه سوالات ... استخدامی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه 94 - ads tehranblogs.ir/.../استخدامی+دانشگاه+علوم+پزشکی+ارو... Translate this page ... دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نمونه سوالات بهورزی دانشگاه علوم پزشکی همدان نمونه سوالات ... نمونه سوالات استخدامی بهورزی علوم پزشکی گیلان نمونه سوالات استخدامی ... استخدامی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه 94 - ads tehranblogs.ir/.../استخدامی+دانشگاه+علوم+پزشکی+ارو... Translate this page نمونه سوالات بهورزی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نمونه سوالات بهورزی دانشگاه علوم ... دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نمونه سوالات بهورزی دانشگاه علوم پزشکی همدان نمونه سوالات ... پزشکی نمونه سوالات مصاحبه دانشکده علوم پزشکی با جواب نمونه سوالات استخدام در دانشگاه علوم پزشکی همدان www.oloompezeshki.com/.../استخدام-همدان.html Translate this page ثبت نام آزمون استخدام پیمانی در دانشگاه علوم پزشکی همدان. ... دانلود سوالات آزمون ارشد وزارت بهداشت. bullet-green دانلود کلید نهایی آزمونهای وزارت بهداشت. bullet-green ... استخدام دانشگاه علوم پزشکی همدان سال 94 :: اخبار استخدامی ... estexdam.blog.ir/.../استخدام%20دانشگاه%20علوم%20... Translate this page ۱ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «استخدام دانشگاه علوم پزشکی همدان سال 94» ثبت شده است ... دانلود نمونه سوالات استخدامی دانشگاه علوم پزشکی در سال 94-سوالات استخدامی ... نمونه سوالات استخدامی بهورزی با پاسخ testdoni.ir/1868/1868 Translate this page نمونه سوالات بهورزی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نمونه سوالات بهورزی دانشگاه علوم ... دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نمونه سوالات بهورزی دانشگاه علوم پزشکی همدان نمونه .